Select Page

Vi vil vist alle sammen gerne have en vildt fed sommerstil, når det kommer til vores tøj i de varme sommermåneder. 

Det er meget i modsat vinter, hvor vi tager mange lag på og prøver at få vores tøjstykker til at virke dynamiske med hinanden. 

Om sommeren kan du udtrykke dig selv mere kreativt, og du er ikke tvunget til at have varme jakker på for at holde varmen. 

Der er mange ting, du kan gøre for at få en fresh tøjstil til sommer, og her er tre gode råd til, hvordan du gør det. 

solbriller

Vær kreativ

Tænk gerne ud af boksen, når det kommer til dine forskellige outfits. Du kan med fordel prøve at tage nogle af dine stykker tøj på tilfældigt. 

Nogle gange kan du være heldig, at to stykker tøj passer utroligt godt sammen, uden at du overhovedet var klar over det i forvejen. 

Tøjet kan nogle gange godt overraske en, og nogle gange bliver du altså nødt til at være ekstra kreativ, hvis du nemt vil finde nogle outfits, der med garanti vil tiltrække komplimenter fra andre modekendere. 

Tag i genbrug

Det kan være en helt vildt god idé at tage i genbrug, når du skal lede efter nye sommerstile til din inspiration. 

Du kan med fordel tage ud i genbrug sammen med dine venner eller veninder og have en god og hyggelig shoppedag sammen, hvor I kan afprøve forskellige nye freshe sommerstile med hinanden. 

Du kan også spare rigtig mange penge på det, og du kan også være med til at støtte forskellige organisationer, hvis du køber genbrug hos en non-profit butik. 

Du kan altså både redde verden, støtte et godt formål samt spare en masse penge, mens du opdaterer og afprøver nye stile. 

hop

Dress to the occasion

Det er sådan, det gamle engelske råd lyder. 

Du bør helt sikkert følge det, og prøve så vidt muligt at klæde dig med tøj, der passer til den sammenhæng, du skal til. 

Du kan for eksempel have mere afslappet og hyggeligt tøj på, hvis du er til brunch eller babyrytmik. Hvis du leder efter et godt sted at gå til babyrytmik, kan du tjekke https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/ ud.  

Hvis du skal til bryllup eller fin fest, kan det også være en god idé at tage noget lidt mere stilrent og pænt tøj på. 

I løbet af sommeren får du mange chancer for at udforske din stil og prøve nye ting, som du måske ikke var klar over, klædte dig godt. Hav et åbent sind, og held og lykke!