Select Page

Med en Mulberry tasker sender du et signal om, at du har styr på kvalitet og design. At vælge Mulberry er stilsikkert, du kommer du bare til at se godt ud og har fået dig en fast følgesvend.

Mulberry som et flagskib

Mulburry er et flagskib i den britiske modeindustri og et synonym med god kvalitet og ægte stil. Brandet blev skabt i 1971 hjemme på køkkenbordet af Roger Saul, der fik sin søster til at tegne det berømte logo, lånte lidt penge af sin mor og fandt på navnet via de Morbærk (Mulberry på engelsk) træer han passerede til og fra skole. Saul havde nemlig sans for naturen og dets farver, og brugte det i hans designs. De første designs der blev lavet var til læderbælter. Snart efter fulgte de berømte Mulburry tasker efter og i 1979 kom de første tøjkollektioner til kvinder. Identiteten omkring Mulberry er klassisk britisk design med rødder i jagt, skydning og fiskeri. Men designet er løbende blevet opdateret og udviklet, så det passer til en moderne livsstil. Der har fire gange været skiftet kreativ ansvarlig, men produktionen foregår fortsat i England, og bliver overvåget af et strengt kvalitetssystem.

Mulberry til byen

Find din egen Mulberry taske

Tasker er et af de store modemarkører fra Mulberry. Der findes modeller og farver i så mange udgaver at det er din opgave at finde den, der matcher din stil, og det du ønsker at signalere. Din Mulberry taske skal signalere at du har stilsikkerhed, men også at du har personlighed. Derfor tager det også tid at vælge den rette Mulberry taske.

Til alle situationer

Der findes dog Mulberry tasker i udtryk til alle formål. Taskerne findes i designs, der passer bedst til at gå i byen, bedst til hverdag eller måske også bedst til at tage på stranden. Det er bare at finde de tasker, der passer til den stil du har i forskellige situationer, og så finde den Mulberry model og farve, der matcher.

Fast følgesvend

Mange kvinder har deres Mulberry taske som en fast følgesvend gennem tykt og tyndt. Det er som at kigge ned i en kvindes inderste sind at kigge ned i deres taske. Her findes alt, hvad der er brug for, til at komme igennem en lang dag eller ovenikøbet en lang uge. Og man kan sagtens være dækket ind til at klare det meste ved en Mulberry taske. For ud over det flotte design er der bare god plads i en Mulberry.

Mulberry til stranden

Mulberry er mere end tasker

Men selvfølgelig er Mulberry meget andet en de berømte og ikoniske tasker. Mulberry laver også bælter, punge til både penge, kreditkort og kosmetik, nøgleringe, tørklæder og covers til iPhones. Plus der findes en række produkter til mænd. Alt er i deres velkendte høje kvalitet og med for sans for de små, men vigtige detaljer. Der er ganske enkelt tale om stilsikkert accessoires, og så kan det købes i mere end 100 butikker over hele verden. Alle der går op i mode kender Mulberry og ved, hvad det gør for dit look.