Select Page

Et armbåndsur er moderigtigt og stilfuldt tilbehør, som giver noget ekstra til ens look. Det går aldrig af mode, og har siden midten af det 19. århundrede været en fast del af de flestes garderobe. Det var dog først under 1. verdenskrig, at armbåndsuret for alvor vandt frem. Det var her, soldaterne fandt ud af, at det var mere praktisk at kunne kigge på deres håndled for at tjekke klokken. Siden dengang er der sket meget. 

Designerure i kasse

Et ur som aldrig går af mode

Der findes mange forskellige mærker, former, materialer og størrelser, når det kommer til designerure. Men hvorfor skal man vælge sådan et fremfor en billigere og mindre luksuriøs udgave? Det er der mange gode grunde til. For det første bør man især overveje kvaliteten af det ur, som man køber. Med et designer-ur får man valuta for pengene, hvilket vil sige, at når man investerer lidt mere, så vil det tydeligt kunne ses og mærkes. Man kan altså ende op med et helt unikt ur, som er tidløst, og aldrig vil gå af mode. Desuden er der prestige i at eje et lidt dyrere og smukt ur. Det er noget, som folk lægger mærke til, og vil kommentere. Det vil se godt ud sammen med det meste af det tøj, der findes i garderoben. Både på de afslappede hverdage, og til mere festlige begivenheder. At gå med ur er i det hele taget lidt af en modetrend, og man kan argumentere for, at det netop er en trend, der aldrig går af mode. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser 

Når man skal ud at købe et designer-ur, så skal man først overveje, hvad man er på udkig efter. Da der er mange forskellige mærker at vælge imellem, kan det være lidt af en udfordring. Men man kan få meget ud af at undersøge markedet online, eller tage ud i butikkerne, for at se på urene i virkeligheden. Her vil man også have mulighed for at prøve dem for at se, hvordan de sidder. Det er en smagssag, hvad man foretrækker, men der er visse fysiologiske begrænsninger. Der findes f.eks. ure specielt designet til henholdsvist kvinder og mænd. Ofte vil de maskuline ure være større og have en bredere rem, men kvindeurene vil være mere feminint designet og med en smallere rem. Når det er sagt, så findes der mange, som er unisex, og dermed kan bruges af alle. Det er kun fantasien, der sætter grænser, udseende, stilart og marialer. Det kan være, at man er til det helt enkle og minimalistiske look, eller det mere prangende med masser af glitter og detaljer. Se designerure her

Hvad gør et designer-ur unikt? 

Den største forskel på almindelige ur og designerure er, at sidstnævnte er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Ofte er de også besat med ædelstene eller andre luksuriøse elementer som gør, at det skiller sig ud fra mængden. De er utroligt holdbare, og derfor kan man forvente at få et ur, som nærmest er uforgængeligt. Derfor er det også ekstra vigtigt, at man vælger et smukt design, som passer til ens personlighed og tøjstil. Det er en investering, og man skal naturligvis bruge det så ofte som muligt. Selvom mange i dag bruger deres smartphone til stort set alt, så kan det stadig være nødvendigt at tjekke klokken på den gode gammeldags facon. Desuden skal man se uret som et smykke, som så også har en praktisk funktion. Det vil være med til at vise, hvem man er som person, og afspejle ens identitet.