Select Page

Hvem ville ikke elske at have et walk-in-closet?

Måske tænker du at et walk-in-closet kun er for folk med mange penge eller dem bor i et stort hus, men selv om du bor i en lille lejlighed i Roskilde på et SU budget så kan du sagtens få et fedt walk-in-closet, det handler bare om at være kreativ

Bluser på bojlestang

Skab plads

Bor du småt kan du med en simpel rumdeler vælge at dele dit soveværelse op, så du får fornemmelsen af to rum, men alligevel skaber en sammenhæng.

Du kan selv bygge en fed skillevæg af gipsplader, sæt evt. et vindue i, eller køb en færdig skillevæg i en boligbutik

Alternativt kan du lave en hems, altså hæve din soveplads op under loftet, og så bruge pladsen nedenunder til et walk-in-closet.

Med en seng der kan gemmes i skabet er det også muligt at omdanne hele dit soveværelse til et walk-in-closet hvor den ene væg så indeholder sengen der naturligvis gemmes væk om dagen.

Skuffer, hylder, skabe

Det vigtigste i et walk-in-closet er selvfølgelig masser af plads, både i form af skuffer, hylder og skabe. Det billigste er her at du finder nogle reoler og kommoder, evt. brugte og sætter ind.
Alternativt hvis du kun vil have bøjler kan du også bruge vandrør, så dit skab får et industrielt look, eller den mere billige løsning med gardinstænger. Det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser.

Elektriker

Gå ikke på kompromis med lyset

Skal dit walk-in-closet være virkelig funktionelt så er det vigtigt med nogle gode spejle, og frem for alt noget godt lys. Du ved sikkert hvordan tøj kan se helt forkert ud i dårlig belysning, og det dur jo ikke.

Strøm og lys skal man helst ikke selv rode for meget med hvis der skal trækkes ledninger osv., så det kan du f.eks. overlade til Roskilde Fjordens EL, de kan også rådgive dig om hvordan belysningen vil blive optimal.