[rev_slider home-slider]

Jagten på de rigtige stiletter

At finde de helt rigtige stiletter kan være en kamp, og du kender desværre nok til følelsen. Du har vadet rundt i indkøbscentret i flere timer, og du mangler stadig et par nye stiletter, til at runde dit outfit af i aften.  – du ender nok med det sikre, gamle par.

Alligevel er de rette stiletter vigtige, da de sætter sløjfen på dit look. Du skal derfor aldrig gå på kompromis. De både passe til anledningen og til dit outfit. Stiletten er skoen som aldrig går af mode. Nemlig kvindens sko!

Stiletter til enhver lejlighed

Stiletter kan være mange ting, og heldigvis findes der forskellige slags til enhver lejlighed. Man skelner typisk mellem to slags højhælede sko: Stiletter og pumps.

Leder du efter en køn og komfortabel høj sko, kan du vælge pumps, som har en lidt bredere og lavere hæl end en stilet sko. Pumps har desuden en rund snude. De passer godt til mange lejligheder. Kan fx bruges til en aften ude med drinks, eller til et sexet workwear look på jobbet.

Stiletten har en høj og spids hæl. De kan være fra 5 cm og op – og skal helst være lidt umulige at gå i. De er smalle og tætsiddende, og har ofte en spids snude. Stiletter er den perfekte sko til enhver festlig begivenhed. Giver dig et sexet og klassisk look.

Selve designet på din sko spiller også en vigtig rolle. Her spiller lejligheden en ligeså væsentlig rolle i dit valg af stilet. Her er mulighederne mange. Skal du have glimmer stiletter til nytår, eller røde velour pumps til jul? Kun fantasien sætter grænser i jagten på dine perfekte stiletter.

Der findes altså ingen lejlighed hvor du ikke kan have stiletter på. Vores allesammens Lady Gaga har udtalt, at hun end ikke tager dem af i badet…

Stiletten – udtrykket for femininitet

Hvorfor bruger kvinden stiletten? Kvinder har brugt stiletter i flere århundreder, og det menes at Leonardo Da Vinci opfandt dem. De får dine ben til at se længere ud samtidig med at de strammer kroppen op, så du kan føle dig som den fantastiske kvinde, som du er.

Denne sko er det ultimative udtryk for femininitet. Stiletter kan få dig til at føle dig feminin til enhver lejlighed. Til den første date, til familiejulefrokosten og endda på arbejdet. Du har ret til at føle dig smuk og sexet til enhver lejlighed. Sagt enkelt, så er kvinder og stiletter to ting som altid vil hænge sammen.

 

Find dine perfekte stiletter

Heldigvis er der hjælp at finde, på jagten efter dine perfekte stiletter. På denne side finder du et bredt udvalg, af den nyeste mode inden for stiletter. Her får du gratis levering af dine varer. Du modtager dine stiletter inden for 1-2 dage, så du kan være klar til festen på fredag, eller jobsamtalen tirsdag. Passer de ikke i størrelse kan du nemt returnere dem.

Gør dig selv den tjeneste, og find dine perfekte stiletter i dag.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+