Select Page

Når man tænker på en lem i døren, så vil man ofte tænke på en kattelem. Det er dog muligt at få en hundelem i stedet for, så dig og din familie kan nyde lidt ekstra frihed i hverdagen. Det er muligt at få en sikker hundelem, så I med ro i maven kan installere den. 

Giver din hund mere frihed 

De fleste hundeejer kender den daglige rutine, hvor man skal lukke ens hund ind og ud af døren flere gange. Det kan godt blive en mindre frustration, særligt hvis man har gæster eller små børn som kræver ens opmærksomhed til tider.

En hundelem kan give jer mere frihed i hverdagen og i weekenderne, da det ikke længere kræver arbejde at lukke hunden ud. Så kan den nemlig selv gå ind og ud af døren, når I ikke lige har mulighed for at åbne den med det samme. 

Det vil give jeres hund mere frihed til selv at gå udenfor, hvis den ønsker at lege udenfor eller andet. Den får også mere frisk luft i løbet af dagen, da den kan komme ud mellem jeres gåture. 

Sikkerhed skal ikke være et problem 

Man kan naturligvis frygte, at det vil være et sikkerhedsproblem at installere en hundelem i døren. Der findes heldigvis en masse forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Det er nemlig muligt at få låse til dem, og visse hundelem er også udstyret med chips, så kun din hund kan åbne lemmen. 

Det afhænger af jeres behov, og hvad I føler jer mest komfortabel med. Der er mange muligheder uanset hvad I ønsker. Sikkerheden skal i hvert fald ikke være en bekymring, når I beslutter jer for at købe en hundelem til døren. 

I kan naturligvis orientere jer godt og grundigt om, hvilke muligheder der er for at have en sikker og god hundelem. 

Find den rigtige størrelse 

Det er en selvfølge, at hundelemmen også skal passe til jeres hund. Det er vigtigt at hundelemmen er stor nok til jeres hund, så den ikke skader dens skuldre eller hofter, når den går gennem lemmen. 

Der findes en hundelem til enhver størrelse hund. Det er nemlig muligt at få en lem til din hund, uanset om den vejer 5 eller 100 kg. Det handler blot om at finde den rette til præcis jeres hund. 

Børnene kan også passe hunden 

Mange ønsker ikke, at deres børn skal gå længere ture med hunden om aftenen. Hvis I ikke er komfortabel med, at jeres børn skal gå alene med hunden i trafikken, så er en hundelem også en fin mulighed. 

Hvis jeres børn er gamle nok til at være alene hjemme i nogle timer, så behøver I ikke bekymre jer om, at hunden skal luftes, mens I er væk. Jeres børn kan sagtens passe hunden samtidig med, at de passer på dem selv. 

Så skal i nemlig ikke være bekymret for, at hunden skal luftes inden i kommer hjem. Den kan nemlig passe sig selv i haven, mens jeres børn er sikkert indenfor i huset.