Select Page

Ifølge det kendte udsagn, som du sikkert har hørt før, så er hunden menneskets bedste ven, og det kan der være noget om. I dag er der rigtig mange, der anskaffer sig en hund, fordi de godt kunne tænke sig en kammerat, som de kan dele deres hverdag med. Er du en af dem, der godt kunne tænke sig at anskaffe sig en pelset ven?

Et par vigtige fakta om denne hund

Hvis du godt kunne tænke dig en hund, som egner sig godt til en familie, men som ikke har det højeste aktivitetsniveau, så kan en engelsk bulldog måske være noget for dig. Herunder vil der stå et par fakta om denne hunderace, som kan give dig et større indblik i henholdsvis dens sind og aktivitetsbehov.

  • Da bulldoggen er bygget, som den er, med de korte ben, den korte snude og den tætte bygning, så kan den ikke holde til så meget motion ad gangen. Når du træner og leger med den, er der derfor vigtigt at huske at give den nogle pauser en gang imellem, så den ikke bliver overbelastet.
  • Det kræver tålmodighed at træne den engelske bulldog. Den hører ikke blandt de mest intelligente hunderacer, og derfor kan det tage tid at lære den kommandoer. Dog kan den med den rette træning blive meget lydig, hvis du træner den fra hvalpestadiet.
  • Den engelske bulldog er en sød, hengiven og loyal hund, der egner sig godt til en familie. Den er en munter og glad hund, men den egner sig ikke helt godt til små børn, da den ikke altid finder sig i deres impulsive adfærd. Dog kan den blive opdraget til at omgås børn, og de kan ende med at blive bedste venner, hvis du vænner den til børn fra starten af.

Kunne denne hunderace være noget for dig?

Lyder denne hunderace som noget for dig? Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere om engelsk bulldogs sind og adfærd, så tag et kig på denne side.