Select Page

Går du også og overvejer, om du skal have en Dogue De Bordeaux, når du skal have hund? Det er vigtigt, at man sætter sig godt ind i, hvordan de forskellige hunderacer er, så man er sikker på, at man ender med den slags hund, der passer godt ind i ens hjem. Hvis du overvejer at få en Dogue De Bordeaux, så kan du læse lidt mere om i den i denne artikel.

1 – En rigtig familiehund

Hvis du er en del af en større familie, så kan en Dogue De Bordeaux godt være den perfekte hund at vælge. Denne race siges nemlig at være et rigtigt stort familiedyr, og den kan godt lide at være tæt på mennesker og være meget sammen med mennesker. En Dogue De Bordeaux vil altid forsøge at beskytte dens familiemedlemmer.

2 – Nem at træne

Det er også meget rart at have en hund, som der ikke er meget besværlig at træne op. Det er netop sådan en hunderace, du møder hos Dogue De Bordeaux. Dette er nemlig en meget intelligent hund, som hurtigt ville kunne lære tricks fra dig. Det er derfor ikke så underligt, at der ere flere, der siger: Dogue De Bordeaux en nem hund!

3 – Rigeligt med motion

Hvis du anskaffer dig en Dogue De Bordeaux, skal du også vide, at du ikke kan slippe udenom motionen. Dette er en mellemstor hund, og den har brug for at bevæge sig meget. Det er f.eks. rigtigt godt for hunden at få lov til at svømme.

4 – Fælder en del

Hvis du gerne vil have en hund, der fælder minimalt, så skal du ikke vælge denne slags. Selvom denne hunderace har meget korte hår, så fælder den en del. Det er godt at redde hundens pels jævnligt.